Hirdetés

A PlayStation Plus katalógusából ezek a címek kerülnek ki augusztusban

|

Kaptunk rengeteg remek játékot az előfizetésünkért cserébe, de ezzel együtt néhány alkotásról le is kell mondanunk.

Hirdetés

Az előfizetéses rendszerek átka, hogy a tartalom frissülésével párhuzamosan bizony időnként ki is kerül belőlük ez-az. A Sony az augusztusi katalógusrendezés során már biztosan eltakarít néhány játékot, amelyek lajstromát rögtön azután hozták nyilvánosságra, hogy hozzácsaptak egy rakat csodát a felhozatalhoz.

Pontos dátumot még nem kaptunk, de jó eséllyel augusztus 20-án fognak kikerülni a lenti ötös tagjai, már ha a Sony nem tér el a szokásos ütemtervtől.

Hirdetés

A PS Plus katalógusából kikerülő játékok a következők lesznek:

  •  NBA 2K24

  • Destroy All Humans! 2: Reprobed

  • Need For Speed Unbound

  • Trials of Mana

  • Spellforce 3 Reforced

A legtöbbek valószínűleg az NBA 2K24 és a Need for Speed Unbound távozásán fognak keseregni, de ha esetleg épp félúton tartasz a Trials of Mana sztorijában, akkor sem árthat iparkodnod. Azt még nem közölte a Sony, hogy ezekért mit kapunk majd cserébe az augusztusi frissítéskor, de nem lepődnénk meg, ha PS2-es klasszikusok is lennének köztük. A konzolgyártó mostanában nagy lelkesedéssel húzta el a múlt legjobbjait, és ezt valószínűleg folytatni fogja a következő hónapokban is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)