Hirdetés

A PlayStation elárulta, hogy mikör jön a LEGO Horizon Adventures, amely olyasmit is tud, amit Aloy egyetlen korábbi kalandja sem

|

Nem kell már olyan sokat várnunk arra, hogy kockásított formában, és más platformokon is átéljük Aloy kalandjait.

Hirdetés

Noha már hónapokkal korábban megszellőztettek róla ezt-azt bennfentes információkkal rendelkező szivárogtatók, mégis mellbe vágta a Horizon széria rajongóit, amikor kiderült, hogy nem a levegőbe beszéltek, tényleg jön a legósított posztapokaliptikus kaland Aloy-jal, gépdinoszauruszokkal és minden egyéb kötelező tartozékkal. Bár a formális bejelentés alkalmával számos részletet felfedett a Sony - köztük azt, hogy a Guerrilla Gamesnek a Studio Gobo nyújt segítséget a fejlesztés során, valamint, hogy PS4-re nem, csak PS5-re, PC-re és a Sony előző generációs konzoljánál jóval gyengébb Switchre(!) jelenik meg a LEGO Horizon Adventures -, a premier időpontját már nem kötötte az orrunkra.

Erre a mulasztásra azonban várhatóan már ma sor kerül, miután egy szemfüles redditező kiszúrta, hogy a PlayStation oldalán konkrét megjelenés dátum került a játék mellé: november 14-ét karikázzátok be a naptárban, de egyelőre csak ceruzával.

Hirdetés

Fontos hozzátenni, hogy ez még nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de arra várhatóan még ma sor kerül, mivel 16 órakor kezdődik az Indie World Showcase + Nintendo Direct: Partner Showcase a konzolgyártó YouTube-csatornáján, ahonnan szinte biztosan nem fog hiányozni a Lego Horizon Adventures sem, amely a széria történetében először online és lokális kooperatív játékmóddal is rendelkezik. Ilyet egyik korább Horizon epizód sem tudott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)