Hirdetés

A PlayStation 5 Próval startolhat a Horizon Zero Dawn Remastered?

|

A közeljövőben megjelenhet a Horizon Zero Dawn felújított változata, és nem elképzelhetetlen, hogy ezzel tolná meg a Sony az erősebb konzolját.

Hirdetés

Most már biztosra tudjuk, hogy november 7-én érkezik a PlayStation 5 Pro, ami erősebb GPU-val, gyorsabb memóriájával, és a PlayStation saját felskálázási technológiájával fogja garantálni, hogy a játékok még szebben, folytonosabban fussanak, mint eddig. A leírtak és a bemutatóban látottak még nem győztek meg mindenkit arról, hogy megéri majd 800 eurót, mintegy 315 ezer forintot fizetni érte, kellenek olyan látványos játékok, amik indokolják a lemezmeghajtó nélküli PlayStation 5-höz mérten 130 ezer forintos felárat.

Nem biztos, hogy a Horizon Zero Dawn Remastered fogja majd kihajtani a gépből a maximumot, sőt, egyelőre az sem, hogy vele együtt érkezik, de logikus lenne összehangolni, ha már az Astro Bot után más nagy újdonsága nem lesz a kiadónak idén.

Hirdetés

Maga a Horizon Zero Dawn Remastered az amerikai korhatárbesorolásokat intéző ESRB adatbázisában bukkant fel, mint egy PlayStation 5-re és PC-re megjelenő játék. A leíráson túl, ami valóban az általunk is jól ismert akciójátékot mutatja be, nincs további infó, így megjelenési dátumot sem tűntettek fel. 

A Zero Dawn PS4-re 2017-ben jelent meg, és a visszafelé kompatibilitás miatt PS5-ön is játszható, PC-n pedig 2020-ban debütált. Kíváncsian várjuk, mit tudnak még hozzátenni, hogyan fokozzák az élményt, és hogy mennyit kell majd fizetni érte, kapnak-e esetleg kedvezményt az eredeti játék tulajdonosai.

A franchise idén bővül még a LEGO Horizon Adventuresszel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)