Hirdetés

A PC-s lehetőségekre és a galaxisra koncentrálnak az új Star Wars Outlaws trailerek

|

A felvételek tanúsága szerint a PC lesz az Outlaws legszebb otthona.

Hirdetés

A Star Wars Outlaws nem lesz a legkönnyebben futtatható akciójáték a világon. A gépigény tanúsága szerint egy 3060 Ti is csak skálázás mellett tud majd 60fps-t kitolni magas beállítások mellett.

Nem lesz olcsó mulatság, ha be akarunk majd állni az űrcsempészek közé, de cserébe, ha megvan a kellő vas, akkor az Outlaws bizony azt ki is fogja használni. A Ubisoft közzétett egy új trailert, ami a PC-s verzió sajátosságait mutatta be, és bizony van itt mit nézni.

Hirdetés

Global Illumination, RT tükröződés, DLSS 3.5 Rey Reconstruction és minden más modern grafikai technológia bekapcsolható lesz majd a Star Wars Outlawsban. A különböző skálázási metódusok és képkocka generáció segítenek majd abban, hogy még a csodafénysugarak mellett is magas fps-t tudjon garantálni a játék.

A rengeteg látványsegítő technológia persze mit sem érne gyönyörű bolygók és egy bejárható galaxis nélkül. Egy második trailer a ránk váró világra koncentrált, ami ránézésre meglehetősen méretesnek tűnik.

A Star Wars Outlaws megjelenése 2024. augusztus 30-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)