Hirdetés

A Palworld hamarosan egy újabb platformra is megjelenhet

|

Örülhetnek azok, akik eddig PC vagy Xbox hiányában kimaradtak a Palworldből.

Hirdetés

A Palworld a 2024-es év egyik első sikersztorija volt. A relatíve egyszerű szörnyecskés túlélőjáték milliókat rabolt el világszerte. Bárhová néztünk, a játék lenyűgöző számai és mutatói jöttek szembe, a Twitch és a YouTube pedig dugig volt válogatott Palworld-tartalmakkal.

Ezek a hetek azonban gyorsan lepörögtek, és bár sokan a mai napig élvezik a építgetést és kalandozást, a lelkesedés jelentősen megcsappant. Ezt talán majd az érkező tartalmi bővítés fogja helyre tenni.

Hirdetés

Az viszont továbbra is nagy kérdés volt a játék körül, hogy miért nem jelent az meg soha sem PlayStationre. A Sony nem állt volna a PocketPair útjába, de a fejlesztők vonakodtak a portolástól. Ez viszont szerencsére változhatott az elmúlt hónapokban. A Palworld közösségi menedzsere, @Bucky_cm egy meglehetősen egyértelmű posztot pakolt ki Twitterre:

A színes szívecskék sora egy kék szívvel bővült, ami egyértelmű utalásnak tűnik a PlayStation verziók potenciális érkezésére. Ti ki fogjátok próbálni a játékot PS-en? 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)