Hirdetés

A No Man's Sky új frissítése az egész világot átalakítja

|

Sean Murray és csapata továbbra sem kérnek tőlünk pénzt: a srácok ingyen újították fel az űrszimulátor egész világát.

Hirdetés

Minden egyes No Man's Sky frissítés után azt érezzük, hogy itt az idő beülni az űrhajónkba és elindulni egy új kalandra. Ez sosem volt annyira igaz, mint most, a Worlds Part 1 nevű csomag érkezésével, amelyet ismét teljesen ingyen kapunk meg, nem is értjük, hogy tudja fenntartani magát a csapat ennyi éven keresztül ezzel a végtelenül emberbarát üzleti modellel. 

Sean Murray és a Hello Games jelentősen átdolgozták a bolygók generálásának mechanikáit, így többféle környezetet kapunk, melyek életszerűbb felhőkkel, szélirányokkal, talajközeli hatásokkal, látványos óceánokkal és rengeteg extrával bukkannak majd fel a galaxisainkban.

A srácok jó ideje dolgoznak már a Light No Fire című játékukon, ahol a procedurális világgenerálás szintén nagyon fontos eleme lesz az élménynek. Az ott tanultakat hozták át most a No Man's Skyba, hogy teljesen felfrissítsék a bolygókat.

Hirdetés

A megújult látvány mellett rengeteg új játékelem is érkezik, mint például a közösségi harci kihívások, ahol kártékony létformák ellen kell csatákba mennünk. Ha a galaxis kalandozói sikerrel veszik fel a harcot, akkor komoly jutalmakban is részesülhetnek.

Az 5.0 egy csodálatos galaxist ígér, rengeteg csodálatos tájjal és veszélyes ellenféllel. Kíváncsiak leszünk ezután, hogy a Part 2 mit tartogat majd, mert már most is eléggé le vagyunk nyűgözve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)