Hirdetés

A Microsoft újdonságával és még 2 játékkal bővül a Game Pass szeptemberben, de 9 játék távozik, köztük nagy címek is

|

Megvan a következő hullámban érkező és távozó alkotások listája, nem maradt már túl sok idő, hogy az utóbbiakkal játszanak az előfizetők.

Hirdetés

Tervezhetőség szempontjából kétségkívül sokkal szerencsésebb lenne, ha a Microsoft előre közölné velünk, hogy a szolgáltatása katalógusát gyarapító játékokat meddig lehet elérni, ám mivel a redmondiaknak ez nem szokásuk (és ha már itt tartunk, a konkurenciának sem), rendszerint csupán néhány héttel azelőtt értesülünk a tartalomritkításról, hogy arra sor kerülne.

Most sincs ez másként, így tehát aki az elmúlt hónapokban csak annak a gondolatával játszott el, hogy ránéz az érintett címekre, ám a gyakorlatban folyton csak halogatta a kipróbálásukat, most kénytelen lesz úgy szervezni az életét, hogy felszabaduljon pár (sok!) órácskája erre a célra.

Hirdetés

Bevallom, én a Gotham Knightsszal jártam így, érdekelt ugyan, de mindig akadt valami más teendő, egy fontosabb, a prioritási listán előrébb elhelyezkedő cím. De most már tényleg szakítok rá időt, hogy kiderüljön, érdemes-e egyáltalán vele komolyabban foglalkoznom vagy sem. Természetesen nem csak a WB Games Montréal alkotása párolog el nyomtalanul az Xbox Game Pass kínálatából október 1-jével, mutatom is a teljes listát: 

  • Gotham Knights (PC, konzol, felhő)
  • Let's Build a Zoo (PC, konzol, felhő)
  • Loop Hero (PC, konzol, felhő)
  • My Time At Portia (PC, konzol, felhő)
  • PAW Patrol Grand Prix (PC, konzol, felhő)
  • Pheonix Wright: Ace Attorney Trilogy (PC, konzol, felhő)
  • The Walking Dead: The Complete First Season (PC)
  • The Walking Dead: Season Two (PC)
  • Valheim (PC, konzol, felhő)

Öröm az ürömben, hogy ezúttal is érvényes az ilyenkor megszokott 20 százalékos kedvezmény, tehát ha valamelyik címet marasztalásra bírnánk, az egy kicsivel kevésbé terheli meg a pénztárcánkat. További jó hír, hogy az utánpótlásról sem feledkezett meg a Microsoft. Mától egy sor extra tartalommal felturbózva kergethetik egymást az előfizetők az Overwatch 2 arénáiban, és úton van az alábbi három újdonság is.

Xbox Game Pass újdonságok - 2024. szeptember

Szeptember 19.

  • Wargroove 2 (PC, konzol, felhő) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Szeptember 20.

  • Frostpunk 2 (PC) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Szeptember 24.

  • Ara: History Untold (PC) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass

Végezetül érdemes még megemlíteni, hogy az Xbox Game Pass Ultimate opciót választó előfizetők mától felfedezhetik, hogy mit tudnak nyújtani számukra a Persona 3 Reload: Expansion Pass, a The First Descendant: Season 1 Invasion Bundle, az Apex Legends: Bright Idea Weapon Charm és a Hawked: Plunder Pack 2 tartalmi csomagok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)