Hirdetés

A Microsoft feltámaszthat két Marvel-videojátékot

|

Mindkettő az Activision kiadásában jelent meg, amely már a redmondiaké.

Hirdetés

Azzal, hogy az Activision-Blizzardot felvásárolta a Microsoft, temérdek lehetőség nyílt meg a Phil Spencer által vezetett videojátékos divízió előtt: egyrészt a kiadó korábbi játékai sorra kerülhetnek be a Game Passba (a Diablo 4, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Call of Duty: Modern Warfare III), másrészt az újdonságai a megjelenés napján debütálhatnak a szolgáltatásban (így lesz ez a Call of Duty: Black Ops 6-tal), harmadrészt lehetőség nyílt feltámasztani szériákat, régi címeket. 

A legújabb jelentés alapján a zöldek két közkedvelt játékot is újraéleszthetnek az Activision múltjából, amik a lejárt licencek miatt hivatalos úton nem igazán érhetőek már el. 

Hirdetés

Nick Baker, az XboxEra társalapítója nemrég a saját podastükben azt állította, hogy forrásai szerint a Microsoft megpróbálja megújíttatni a 2013-as, High Moon Studios által fejlesztett Deadpool videojáték (ami eredetileg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra jött, de 2015-ben portolták PS4-re és Xbox One-ra is), valamint a legelső, 2006-ban megjelent, a Raven Software-nél készült Marvel: Ultimate Alliance Xbox One-változatainak licenceit. Amelyek a visszafelé kompatibilitásnak hála lazán játszhatóak lehetnek Xbox Series X/S-en, és akár bekerülhetnek az Xbox Game Passba is. 

Baker arról nem beszélt, hogy a Microsoft hol tart a folyamatban, és csak egy szimpla licence-megújításról van-e szó, vagy remastereket is kapunk-e, de a kezdet biztató. A karakterek népszerűségét tekintve pedig nehezen lőhetnének mellé egy Deadpool videojátékkal és egy olyan alkotással, ami a Marvel legnagyobb hőseit tömöríti, mint például Pókembert, ráadásul Doctor Doom a főgonosz, aki az MCU következő nagy antagonistája is lesz, szóval adja magát.  

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)