Hirdetés

A Microsoft bejelentette az októberi Game Pass-játékok első hullámát

|

A saját fejlesztésű címek mellé befér pár külsős alkotás is, mutatjuk.

Hirdetés

Rossz szokása szerint az év első felét megint átaludta a Microsoft, de az utóbbi hetekben rákapcsolt, sorra löki ki az ajtón új játékait vagy azok kiegészítőit, és decemberi meg sem áll. És bár az utóbbiakra nem jellemző, hogy a Game Pass katalógusában landolnának, az alapjátékokat az előfizetők további költség nélkül élvezhetik, amennyiben a megfelelő csomagot választották.

Ennek szellemében szeptemberben az Age of Mythology: Retoldban és az Ara: History Untoldban merülhettek el az Ultimate tagsággal rendelkező előfizetők, ebben a hónapban pedig mindenek előtt a Call of Duty: Black Ops 6-nak örülhetnek majd.

Hirdetés

Természetesen nem csak a 25-én érkező lövöldéből állni a Game Pass októberi kínálata, a redmondiak már le is leplezték az első hullámot, amelyben éppúgy találunk a kisebb, Standard katalógust bővítő játékokat, mint a teljes Ultimate könyvtárat még nagyobbra hizlaló újdonságokat.

Xbox Game Pass újdonságok - 2024. október

Október 2.

  • MLB The Show 24 (konzol) - Game Pass Standard
  • Open Roads (konzol) - Game Pass Standard
  • Sifu (PC, konzol, felhő) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Október 7.

  • Mad Streets (PC, konzol, felhő) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Október 10.

  • Inscryption (Cloud, Console, and PC) - Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard

Az imént felsoroltakon túl lerántotta a leplet a Microsoft a Game Pass Ultimate-előfizetéssel rendelkező játékosok e havi jutalmáról is: ők már ma behúzhatják a MultiVersus: MVP Pack 3 és az XDefiant: Combat Pack tartalmi csomagokat a 10 órányi játékidőt kínáló EA Sports FC 25: Welcome Pack-kel egyetemben.

Megszokhattuk már, hogy a Microsoft nemcsak ad, hanem el is vesz. Október 15-én az alábbi öt játék távozik a katalógusból, de aki nem szeretne búcsúzni, az 20 százalék kedvezménnyel megvásárolhatja bármelyiket.

  • Dyson Sphere Program (PC)
  • Everspace 2 (PC, konzol, felhő)
  • From Space (PC, konzol, felhő)
  • F1 Manager 2023 (PC, konzol, felhő)
  • Scorn (PC, konzol, felhő)
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)