Hirdetés

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater már most nagyon jól néz ki, de a megjelenés még mindig messze van

|

A Tokyo Game Show 2024 sajtótájékoztatói erősen indítottak: az első bemutatóban a Metal Gear Solid Deltát láthattuk, amiből játékmenetbeli anyagokat kaptunk.

Hirdetés

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater egy új korszak nyitánya lehet a Konami számára. Nem véletlen, hogy rengeteg pénzt és időt ölnek abba, hogy az eredeti MGS3-t a lehető legmodernebb tálalással hozzák vissza. Ha jól sül el a dolog, akkor a Metal Gear lehet a Konami Resident Evilje.

Ez persze egyelőre csak spekuláció, lévén a Metal Gear Solid Delta megjelenése még meglehetősen messze van. A legújabb trailer még megjelenési időszakot sem jelölt meg.

Hirdetés

Ettől függetlenül érdemes lehet ránézni a videóra: a 2 és fél perces anyag a játékmotorban renderelt anyagokkal van tele. Játékmenet bemutatónak hívni kicsit erős lenne, lévén itt csak átvezető jeleneteket vágtak össze, és azt még mindig nem tudjuk, hogy milyen lesz ténylegesen terelgetni hősünket a csatatér közepében.

Akárhogy is, a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater egy látványos remake-nek ígérkezik, ami egyszerre fut majd be PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)