Hirdetés

A Metal Gear Solid 3 remake producere szívesen dolgozna újra Hideo Kojimával

|

Talán mégsem olyan nagy a harag a felek között, mint gondolnánk.

Hirdetés

Évtizedeken át Hideo Kojima volt a Konami első számú videojáték-rendezője és tervezője, a Metal Gear széria atyja, motorja. A játékguru egészen 2015-ig dolgozott a japán vállalatnál, ám abban az évben továbbállt, és saját útjára lépett. A korábbi hírek rendre arról árulkodtak, hogy cseppet sem fényes a Konami és Kojima kapcsolata - nagy valószínűséggel ezért mindkét fél tett eleget -, ennek ellenére a kiadó egyik direktora továbbra is szívesen dolgozna együtt az iparági veteránnal.

Hirdetés

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater producere, Noriaki Okamura egy élő közvetítés során hozta szóba Kojimát, akiről kifejezetten pozitív kontextusban beszélt. Elmondta, hogy nagyon örülne neki, ha Kojima és a csapat tagjai visszatérnének a Metal Gear Solid játékokhoz.

"Csak a magam nevében beszélhetek, de személy szerint semmit sem szeretnék jobban, mint újra együtt dolgozni Kojima úrral és a csapat többi tagjával. Ha ez megtörténhetne, egy igazi álom válna valóra"

- fogalmazott Okamura.

Annak ellenére, hogy Kojima nem vesz részt a Metal Gear Solid Delta: Snake Eater fejlesztésében, az általa megálmodott eredeti játék alapjai érintetlenül maradnak. A producer elmondta, hogy természetesen Kojima, illetve az eredeti stáb tagjai is megjelennek majd valamilyen formában a készülő Metal Gear Solid 3 remake-ben - nagy valószínűséggel a stáblistán.

Utóbbi megjelenési dátuma egyébként egyelőre nem ismert, de ha minden jól megy, akkor még 2024 folyamán belevethetjük magunkat az alapos ráncfelvarráson átesett játékba. A nemrégiben lepörgött Xbox Games Showcase során egy friss játékmenet előzetest is kaptunk hozzá - ha kimaradt, itt csekkolhatjátok.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)