Hirdetés

A Marvel's Spider-Man 2 nem kap sztori DLC-t, ne is reménykedj

|

A játékostábor egyik fele jó híreket kapott, a másik épp értetlenül puffog.

Hirdetés

Az Insomniac Games nagyon jó hírekkel szolgált a PC-s Pókember-rajongóknak. Ugyan a szivárgások okán már korábban tudtuk, hogy úton van a PC-s port, de a hivatalos megerősítésnek köszönhetően már az is biztos, hogy 2025. január 30-án már biztosan pörgethetjük majd a Marvel's Spider-Man 2 PC-s változatát.

A gond csak annyi, hogy ezzel együtt egy cseppet sem vidám infó is érkezett: az Insomniac Games tovább lép, és egyáltalán nem készít sztori DLC-t a játékhoz.

Hirdetés

A rajongók meglepődve fogadták a hírt, lévén a Marvel's Spider-Man kapott három sztoribővítést és egy spin-off játékot is a megjelenését követő hónapokban. A folytatás tavaly októberben érkezett és egy évnyi eredménytelen várakozás után már sejthető volt a helyzet, hogy ezúttal nem bővül ilyen formában a történet, de mégis rengetegen felháborodtak a bejelentésen. Ilyen vélemények kezdték el elárasztani az internetet, mint az alábbi komment:

"Ez bizony szomorú. Az SM2 rövidebbnek és üresebbnek érződött az SM1-hez képest. Számítottam legalább három új epizódra, azok ezt elsimíthatták volna. Azok nélkül az SM2 igazából egy nagy csalódás. Az utazgatást leszámítva az SM1 majd' mindenben jobb volt."

Mások megjegyezték, hogy "végre" akkor letörölhetik a Spider-Man 2-t. Eddig vártak és őrizgették a szoftvert a konzoljaikon, de innentől nem látják értelmét. Akárhogy is, az Insomniac Marvel's Spider-Man 2 DLC-k nélkül sem fog tétlenkedni: a srácok keményen dolgoznak a Marvel's Wolverine-en és egyéb projekteken.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)