Hirdetés

A Lollipop Chainsaw: RePOP előbb jön, mint ígérték

|

Azt eddig is tudtuk, hogy az újrakeverésért felelős fejlesztők nincsenek jóban a naptárral, de ezúttal legalább ez jó híreket jelent.

Hirdetés

A Lollipop Chainsaw: RePOP egy nagyon fura projekt. Először teljes értékű remake-et akartak kihozni belőle, aztán modernizált újragondolást, majd remastert, végül eljutottunk egy remake/remasterig, ami új vizuális tálalással hozza el a régi élményt.

Az újratervezéseket pedig folytonos csúszások követték: az eredetileg 2023-ra tervezett megjelenés 2024 nyarára, majd 2024 őszére tolódott el. Szerencsére a megjelenés már tényleg itt van a kanyarban, és az a bizonyos kanyar most egy kicsit közelebb jött.

Hirdetés

A legutóbbi trailer tanúsága szerint ugyanis a Lollipop Chainsaw: RePOP 2024. szeptember 25-én érkezett volna, de a Gematsunak küldött közlemény szerint a fejlesztők előbbre hozták a megjelenést. Majd' két hétről beszélünk, így a szeptember 25. helyett már szeptember 12-én érkezik majd a RePOP a világ minden táján, minden érintett platformon.

Juliet Starling élőholtas mókáját újraélhetjük majd PC-n, PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)