Hirdetés

A Little Big Planet 3 és annak minden extra tartalma hamarosan semmivé válik

|

A Sony el akar törölni mindent, ami csak Sackboyra emlékezteti.

Hirdetés

Az Astro Bot ugyan nagyon szépen megemlékezett a Sony múltjáról, de a játékkiadót és konzolgyártót a nosztalgia varázsa egyáltalán nem gátolja meg abban, hogy történelmének egy nagyon cuki darabját a kazánba vesse. Miután a 2014-es Little Big Planet 3 szerverei egy hiba folytán leálltak áprilisban, és a Sonynak nem volt kedve helyreállítani azokat, a a játék online része elérhetetlenné vált. Pedig ezrek használták a hálózati kapcsolatokat arra, hogy egymással oszthassanak meg maguk által készített pályákat és minijátékokat.

Ez azonban már a múlté, és még nem értünk a rossz hírek végére, mivel néhány hét múlva az egész játék el fog tűnni. Ezt maguk a fejlesztők osztották meg a Little Big Planet 3 közösségével.

Hirdetés

Október 31-én tehát a Media Molecule alkotása és annak minden DLC-je lekerül majd a PlayStation üzletének felületéről. Aki addig nem szerzi be a Little Big Planet 3-at és bővítményeit, az utána már nem is fogja tudni ezt megtenni. Fontos megjegyezni, hogyha úgy is döntenétek, hogy gyorsan behúzzátok a játékot, az online funkciók továbbra sem üzemelnek, tehát csak a kampányt és a saját magatok által épített pályákat éritek majd el benne.

Mivel sajnos a Little Big Planet 3 jóval azelőtt készült, hogy a Sony elkezdte volna PC-re portolni a játékait, így még azt sem mondhatjuk, hogy majd más platformokon esélyt kap a továbbélésre. Nem marad tehát más hátra, mint könnyes búcsút venni Sackboytól és haverjaitól.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)