Hirdetés

A Life is Strange: Double Exposure új trailere olyan, mint egy krimisorozat előzetese

|

A netflixes true crime doksik kedvcsinálóit idézi a Square Enix vadonatúj videója.

Hirdetés

Bár a Dontnod Entertainmentre, pardon, már Don't Nod Entertainmentre gondol mindenki a "Life is Strange fejlesztői" megnevezés alatt, valójában a francia csapat a Life is Strange első és második részét jegyzi, nem a teljes szériát: a Before the Storm előzmény, a Remastered Collection, a True Colors és a legújabb rész, a Double Exposure a Deck Nine nevéhez fűződik. A Don't Nod jelenleg a hasonló stílusú Lost Records: Bloom & Rage című projekttel van elfoglalva, amelynek megjelenését pont a Double Exposure miatt halasztották el 2025 elejére

A sors iróniája, hogy az új Life is Strange, ami miatt tolódik az eredeti fejlesztők projektje a legelső LiS, vagyis a Don't Nod történetét meséli tovább: a főszerepben ismét Max Caulfield áll, aki az Arcadia Bayben történtek után megesküdött, hogy soha többé nem használja a képességeit, de amikor meggyilkolják a barátnőjét, megszegi az esküjét és átlép egy olyan idősíkba, ahol a lány még mindig él. A célja az, hogy ereje segítségével megoldja a gyilkossági ügyet és megállítsa a tettest. 

Hirdetés

A Double Exposure a fejlesztők ígérete szerint tiszteletben tartja majd az első fejezet két lehetséges befejezését, ugyanakkor igyekszik valami újat is mutatni, amit tökéletesen átad a legújabb előzetes. Már a legelső Life is Strange-ben is "nyomozhattunk", itt viszont ezt a vonalat a négyzetre emelik, és olyan érzetet kelt az alábbi matketinganyag, mintha egy krimisorozatba csöppennénk, ahol önjelölt, természetfeletti nyomozót játszunk, aki két idősík között ugrálva próbál meg felgöngyölíteni egy gyilkosságot. Ez alapján hátborzongató és érzelmes pillanatokra egyaránt számíthatunk.

A Life is Strange: Double Exposure megjelenése nincs messze: október 29-én jön PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)