Hirdetés

A legújabb akcióval nem egy, hanem több csomagot állíthatsz össze olcsón

|

Star Wars, Devil May Cry és Fallout is lehet a kosárban pofátlanul kedvezményesen.

Hirdetés

Általában a Humble Bundle ugrik be, ha akciós játékcsomagokról van szó, de néha más oldalak is előállnak egy-egy kihagyhatatlannak tűnő ajánlattal. Most éppen a Fanatical hirdetett meg egy különlegességet: ezúttal nem egyetlen bundle alkotóelemeit, és ezáltal árcéduláját szabhatjuk meg, hanem 24 cím (beleértve két kollekciót is) közül válogatva legózhatjuk össze a csomagunkat. 

A Prestige Collection lényege, hogy legalább két játékot kell kiválasztanunk, ebben az esetben 2877 forintot kell fizetnünk alkotásonként, míg háromnál már csak 2812 forintot darabonként, ötért vagy többért pedig mindösszesen 2685 forintot kóstál egyetlen cím. 

Hirdetés

Az opciók között talán a Star Wars Collection (ami 14 Star Wars játékot tartalmaz), a Fallout 4 G.O.T.Y. Edition, a Devil May Cary 5, a Monster Hunter World, a Hard West 2 és a Devil May Cry HD Collection a legizgalmasabbak, de akadnak a lehetőségek között olyan érdekes indie címek is, mint az Inkulinati, a The Bookwalker: Thief of Tales és a végtelenül aranyos Everdell.

Természetesen a listáról nem hiányozhatnak a szimulátorok sem, akad itt Cartel Tycoon, Firefighting Simulator és Escape Simulator is. Így még a megbukott Saints Row kipróbálása is kevésbé fájhat, ráadásul egyből a Gold Edition jár belőle. A Fanatical oldalán lehet válogatni. 

Ti melyik játékokat fogjátok behúzni a felhozatalból?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)