Hirdetés

A Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered új játékelemeket is kap az átdolgozott modellek mellett

|

Egy gyönyörű, 4K felbontású trailer mutatta be a játékok új képvilágát, és azok megújult főellenségét.

Hirdetés

A Crystal Dynamics több szivárgás után szeptemberben végre megerősítette, hogy igen, visszatér a '90-es évek végén indult Legacy of Kain széria. A Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered csomag felújítja a klasszikus epizódok vizuális és audio körítését, és játszhatóvá teszi az első részeket az összes jelenleg releváns platformon.

A mostani trailer célja leginkább az, hogy megvillogtassa az új textúrákat és Kain megújult modelljét. A külsőségek lecsiszolása mellett azért új játékelemekre is számíthatunk, de először nézzétek meg a 4K trailert:

PlayStation.Blogon a fejlesztők mélyebben belementek a projekt részleteibe. Először a nyilvánvaló kérdés okait bontották le: miért is kapott Kain egy új modellt? 

"Kain modelljét teljesen át kellett dolgoznunk a textúrát érintő problémák megoldásához. A magasabb poligonszámnak köszönhetően közelebb hozhattuk a karaktert az FMV átvezetőkben látott dizájnjához, ami többé-kevésbé megegyezik karakterrel kapcsolatos eredeti elképzelésekkel. Az SR1 eredeti modellje kifejezetten limitált volt, és az új megoldással egységessé tudtuk tenni Kain küllemét mindkét epizódban."

Hirdetés

Az új Kain modell mellett új funkciók is bekerülnek az újrakevert csomagba. A játékosoknak lehetőségük lesz egy térképen követni az összegyűjthető apróságok számait, és egy iránytű segíti majd őket abban, hogy mindig tudják, merre kell majd menniük a sztori folytatásához. A fejlesztők tisztában vannak a szabad felfedezés örömeivel, és nem is akarták megfosztani ezektől az új és visszatérő rajongókat. Ezek csak extra opciók lesznek, melyeket ki is kapcsolhatunk majd az új verziókban:

A srácok nyilatkozatai szerint sikerült megtalálniuk az arany középutat: a modern érdeklődők megkapnak minden, manapság elvárt segítséget, míg a keményvonalas rajongók a szokott módokon játszhatják újra a kedvencüket, modern köntösben, modern platformokon.

A Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered megjelenése 2024. december 10-én lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)