Hirdetés

A League of Legends egy majdnem 100 000 forintos skinnel ünnepli az Arcane 2. évadát

|

Ha Jinx rajongója vagy, akkor vagy nagyon szerencsésnek vagy nagyon gazdagnak kell lenned.

Hirdetés

Néhány hónappal a közel 200 000 forintos Ahri skin, és egy nappal a Riot Gamesnél bejelentett  csoportos leépítés után a fejlesztő bemutatott egy új League of Legends kinézeti kategóriát. A közlemény luxustermékként címkézi fel az Arcane második évadát ünneplő szerelést, és ezzel az értelmezéssel nehéz vitatkozni.

Az Arcane Fractured Jinx egy új rendszer, a Sanctum része lesz. A Honkai: Star Rail játékosainak csak annyit mondunk, hogy teljesen ugyanúgy működik, mint ott egy karakterhúzás. A többieknek részletezzük.

Hirdetés

A Sanctumhoz vehetünk majd Ancient Sparkokat 400 RP (575 RP jelenleg 1950 forintba kerül) darabáron. Ezekkel a sparkokkal kihúzhatunk majd valamit a Sanctum nyereményfelhozatalából, és a jutalmunk 85 százalékos eséllyel véletlenszerű ikon, véletlenszerű emote vagy Mythic Essence lesz. A Sanctumból 10 százalék eséllyel húzhatunk majd egy A kategóriás jutalmat, ami karakterkinézet, paragon chroma vagy exkluzív profil zászló lehet. A rendszer garantálja, hogy 10 húzásonként legalább egy alkalommal A kategóriás jutalmat kapjunk.

A fekete leves most következik: a legritkább, S kategóriás jutalom, azaz az Arcane Fractured Jinx karakterkinézet megszerzésére csupán 0,5% esélyünk lesz. A rendszer mindössze annyit garantál, hogy 80 húzás, azaz 32 000 RP fejében biztosan bezsebelhessük. Ha ezt a virtuális valutát valódi pénzzé konvertáljuk, akkor azt az eredményt kapjuk, hogy a legolcsóbb RP csomagokkal számolva minimum 92 950 forintot elköltése jelent csak garanciát a skin megnyerésére.

Természetesen a Sanctum rendszer szerencsejátékként működik, tehát van rá esély, hogy akár elsőre is kihúzzuk, de ennek annyira kicsi a valószínűsége, mint a kedvenc Genshin Impact karaktered kihúzásának az Event Bannerről.

Ahogy azt várni lehetett, a közösség felháborodott: az elmúlt egy évben a League of Legends fejlesztői több méregdrága kozmetikai cuccot is megpróbáltak letolni a torkukon. Ezúttal ráadásul az Arcane rajongóira utaznak, azok után, hogy az első évad eseménye során nem győztek ingyen skineket hozzánk vágni. Nagyot fordult a világ.

Az Arcane második és egyben utolsó évada november folyamán kerül fel a Netflixre, de nem egyben, hanem háromba vágva: az első adag november 9-én debütál, ezt november 16-án követi a második eresztés, míg a fináléra egészen november 23-áig kell várnunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)