Hirdetés

A Kratost alakító színésznek megvan a véleménye az Amazon Games elnökének nyilatkozatáról

|

Christoph Hartmann nagy bátran bejelentette, hogy "nincs igazán színészkedés a játékokban", amire Christopher Judge-nak volt egy meglehetősen nyers válasza.

Hirdetés

A SAG-AFTRA színészszakszervezet tagjai éppen azért küzdenek a játékipar egészének nevében, hogy megfelelő munkavédelmi hálókat építhessenek ki az AI eszközökkel szemben. Egy ilyen alaphelyzetben érezte úgy Christoph Hartmann, az Amazon Games elnöke, hogy jó lenne megvédeni egy erősen vitatható pozíciót.

Hartmann célja az volt, hogy az IGN.comnak adott interjújában tisztázza, az AI nagy segítség lehet a játékfejlesztési folyamatok felgyorsításában. "Az AI segíthet nekünk új játékélmény ötletekkel" már önmagában érdekes kijelentés volt, de aztán hozzátette, hogy "[a játékokban] nincs igazán színészkedés", ami miatt a SAG-AFTRA tagjainak aggódnia kellene.

Hirdetés

Nem kell több a közösségi oldalak lakóinak, és azonnal elkezdtek viccet csinálni Hartmann nyilatkozatából. Mindenki erősen elítélte az elnököt, és az éles szavak kereszttüzébe most Christopher Judge is beugrott, aki egyébként Kratost alakítja a Sony Santa Monica God of War játékaiban. A válasza rövid, de lényegre törő volt.

Judge retweetelt egy videót, amiben Ashley Johnson szívét-lelkét kitette a The Last of Us Part 2 egyik kulcsjelenetének felvételénél. Mindenki Kratosa még annyit tett a látottakhoz, hogy:

"A hála az égnek, hogy ugye nincs színészkedés a videojátékokba...abszolút lenyűgöző <3."

A színész pont annyira volt nyers és rövid, mint amennyire ezt Kratostól elvárnánk. Hartmann azóta sem fűzött hozzá semmit az egész felháborodáshoz, de mostanra talán ez már mindegy is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)