Hirdetés

A játékújságírók simán benyelték a No Man's Sky-rajongók hatalmas kamuját a titkos új bossról - aki nem is létezik

|

Ez történik, ha egy újságíró mindent elhisz, amit a Redditen olvas.

Hirdetés

Abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy egy végtelenül hasznos tanácsot fogtok tőlem kapni a mai napon: 

ne higgyetek el mindent, amit az interneten olvastok!

Oké, nyilván gyakorlatilag mindenki tisztában van ezzel az alapvetéssel, mégis úgy fest, hogy egyes kollégák hajlamosak elfeledkezni róla. És persze nem akarunk álszentek lenni, noha a forrásellenőrzés létfontosságú ebben a szakmában, mi is futottunk már lukra a múltban. Ha nem tévedek, akkor viszont akkora baromságot még nem sikerült benéznünk, mint a Sportskeeda szerzőjének - cáfoljatok meg nyugodtan, simán lehet, hogy az én emlékezetem lett lukas, mint egy szita.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy nemrég a No Man's Sky-rajongók elkezdtek terjeszteni egy "guide-ot" a Reddit a játék új, titkos bossával kapcsolatban, ami a legutóbbi frissítéssel került be a játékba - illetve nyilván nem került, de pont ez a lényeg. 

A Redditen olvasható részletes leírás szépen taglalja, hogy hogyan lehet előhívni ezt a titkos főellenfelet, de ha valaki akár egy picit is figyelmesen olvas, akkor feltűnhetnek neki olyan apróságok, mint mondjuk az, hogy a poszt szerint július 32-én(!) találták meg a bosst a közösség tagjai.

Mindenesetre egy azóta már törölt cikkben a Sportskeeda sikeresen lehozta az anyagot, ahogy erről Asmongold is mesél az alábbi videóban.

Csak az nem hibázik, aki nem is dolgozik (csak hogy maradjunk továbbra is a remek bölcsességeknél), de azért nagyon kellemetlen egy ilyen luftot összehozni, nem véletlen, hogy a Sportskeeda törölte is a cikket, miután rájöttek a turpisságra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)