Hirdetés

A Helldivers 2 katonáinak elegük lett, karba tett kézzel nézik Super Earth pusztulását

|

A legutóbbi frissítés annyira feldühítette a játékostábort, hogy a harcosok megtagadták a szolgálatot.

Hirdetés

A Helldivers 2 néhány napja kapta meg az első nagyobb kiegészítését az Escalation of Freedom képében. A DLC rengeteg tartalmat és változtatást ígért, de nem mindegyik aratott sikert. Az Arrowhead több fegyvert és stratagemet is legyengített, ami eleve felpaprikázta a kedélyeket, de a lángszórók erejének és vizuális jeleinek letekerése volt az utolsó csepp a pohárban.

Az új Premium Warbond (gyakorlatilag a battle pass) tele van lángokat köpő flintákkal, így érthetően elegük lett a katonáknak, amikor kiderült, hogy azok súlyos nerfen mentek keresztül. A játékostábor elkezdte lebombázni a Steam értékelési részlegét, majd kategorikusan megtagadta Super Earth védelmét a legújabb esemény alatt:

Let the Bots advance. Let the Super Earth burn.
byu/Akifumi121 inHelldivers

Hirdetés

A rajongói lázongáshoz egyébként magyarázatot is fűztek a tiltakozók: Super Earth borzalmas fegyverekkel látja el őket, így ők nem fogják tovább kockáztatni az életüket. A poénos kis indoklás valódi frusztrációt rejtett, amit aztán az Arrowhead Game Studios meg is próbált enyhíteni. A probléma, hogy a "halljuk a visszajelzéseiteket, és ígérjük, jobbak leszünk" már egyre kevesebb jelentőséggel bír. Az Arrowhead sokadszorra nerfeli a fegyvereket az élethűségre vagy kiegyensúlyozottságra hivatkozva, és egyre kevesebben hisznek már nekik, amikor a keletkező feszültségre óraműpontossággal jön az "értjük, és igyekszünk" válasz.

Ki tudja, hogy mi lesz ennek a hosszútávú következménye, de az biztos, hogy az ilyen drámák nem segítik a Helldivers 2 népszerűségcsökkenésének megfordítását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)