Hirdetés

A Helldivers 2 játékosai a nyár eleje óta nem voltak ennyire boldogok és lelkesek

|

A legutóbbi frissítés után a teljes közösség azt kiáltozta, hogy "visszatértünk".

Hirdetés

A nagy PSN katasztrófa után sem ment minden simán az Arrowhead háza táján. A Helldivers 2 frissítéseit rengetegen kritizálták ilyen-olyan okokból, de az általános érzete mindenkinek az volt, hogy az Arrowhead feleslegesen kergeti a "kiegyensúlyozott élményt" és csak tönkre teszik ezzel a Helldivers 2 lényegét. A fejlesztők látszólag vették a lapot, és a mostani módosítások érintették a fegyvereket, a nehézségi szinteket és a loadout variációs lehetőségeket is. Az eredmény: boldog játékosok.

A Helldivers 2 PC-s játékosszámai június óta nem látott magaslatokba ugrottak. A frissítés után 68 380-as csúcsot ért el a móka, ami meglehetősen nagy szó, pláne egy hétköznapi kedd estét tekintve.

Hirdetés

Emellett a Helldivers subreddit is boldognak látszik, melynek tagjai következő kommenteket fűzték a módosításokhoz:

"Egy lövéssel szedem ki a Bile Titanöket a visszarúgás-mentes puskámmal, és minden ilyen alkalommal játék trailerének képkockái pörögnek le a szemeim előtt. Teljes a béke."

"Ennyire még nem élveztem a Helldiverst. Pontosan tudom, hogy minden halálomnak én voltam az oka, és nem valami ökörség."

Are we reaching "Were So Back" levels once more?
byu/DaLB53 inHelldivers

Meglátjuk, hogy meddig tart ki a lelkesedés, de remélhetőleg az Arrowhead innentől meg fogja már érteni, hogy mi az az irányzat, amit követnie lesz érdemes.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)