Hirdetés

A Hawk Tuah Girl már pénzre is váltotta hírnevét, de ki ő valójában?

|

Konkrétan az egész internet vele van most tele, és ebből már sikeresen pénzt is csinál.

Hirdetés

Teljesen felesleges szépíteni, a GS szerkesztősége végtelenül egyszerű emberekből áll. Igen, hétköznapi srácok vagyunk, akik meglátnak egy Hawk Tuah Girl mémet, és vinnyogva röhögnek rajta. Ezt elég sokat gyakorolhattuk az elmúlt időben, a szerkesztőségi chatben villámsebesen pörögtek az újabbnál újabb mémek, amik nem csak a mi kis közönségünket tarolták le, hanem túlzás nélkül az egész internetet itthon és egyben az egész széles világon. A Hawk Tuah Girl mém ugyebár egy olyan videóból ered, amelyben egy akkor még a nagyközönség számára ismeretlen ifjú hölgy teljes őszinteséggel válaszol a következő kérdésre: mi az a dolog az ágyban, amitől a leginkább beindulnak a férfiak? A fiatal lány válasza pedig a következőképpen szólt:

"Aw, you gotta give 'em that 'hawk tuah' and spit on that thang!"

vagyis

"Ááá, adj nekik egy 'hawk tuah'-t, és köpj rá!"

A "hawk tuah" itt egy köpést imitáló hangutánzó kifejezés, ami az elmúlt napokban önálló életre kelt. Mindeközben pedig az újdonsült hawk tuah-rajongók az összes közösségi oldalt felforgatták azért, hogy kiderítsék, ki is igazából a "Hawk Tuah Girl". Nos, ma már tudjuk, hogy a lányt Hailey Welchnek hívják, és nemrég túlesett első podcastos interjúján is.

Hirdetés

Welch tehát interjúját Brianna LaPagliának adta a Plan Bri podcastban. A 13 perces beszélgetést  Zach Bryan hétvégi nashville-i koncertjén vették volna fel a színfalak mögött (magán a koncert színpadán Welch is felbukkant). Az internet új üdvöskéje a beszélgetés során elmondta, hogy időközben felmondott korábbi munkahelyén, szerzett magának egy menedzsert, és azt tervezi, hogy New Yorkban vagy Los Angelesben próbál majd szerencsét. Kifejtette továbbá azt is, hogy "pontosan olyan bizarr felkéréseket" kap általában, amire az ember számítana az ő helyzetében - nem nehéz kitalálni, mivel is kereshetik meg őt a rajongók.

"A fickónak, aki a kalapjaimat árulja, 600 dollárt ajánlottak, úgy három napja, hogy köpjek egy üvegbe és adjam el - ez undorító!"

- mondta Welch. 

Bizony, beindult a biznisz, és alig pár nap alatt már több mint 65 ezer dollár (nagyjából 24 millió forint) értékben keltek el a Hawk Tuah Girl sapkák. Ezeket Jason Poteete cége értékesíti, Poteete pedig nemrég elmondta a Rolling Stone-nak, hogy eddig körülbelül 2000 sapka talált gazdára. A legolcsóbb verzió bolti ára 32,78 dollár (12 ezer forint), de voltak 50 dollárért (18 ezer forintért) aláírt verziók is, utóbbiakat már teljesen elkapkodták a rajongók.

A legjobb Hawk Tuah Girl mémek:

Azt nem tudni, hogy az említett 65 ezer dolláros bevételből egészen pontosan hány százalék is üti a főhősnő, tehát Hailey Welch markát, de azért az egészen bizonyos, hogy nem járt rosszul a fiatal hölgy a hirtelen és brutális mértékben érkező internetes hírnévvel. Poteete az említett Rolling Stone nyilatkozatban azt is megemlítette, hogy szerinte Welch még nem igazán fogadta el hogy mivel jár a hírnév, ezért sem hajlandó bármiféle személyes információt kiadni magáról, és ugyancsak ezért nem járult hozzá ahhoz, hogy az arca is szerepeljen a sapkákon, ugyanakkor a friss Plan Bri podcast tükrében nagyon úgy fest, a fiatal nő véleménye időközben megváltozott, és most már addig ütné a vasat, ameddig forró.

Hailey Welch egyébként az emlegetett beszélgetés során mindezeken felül megcáfolta azt az interneten terjedő pletykát, miszerint édesapja egy prédikátor lenne. "Az apám annyira távol áll a prédikátortól, hogy az őrület." - mondta. Szülei igazából abszolút viccesnek tartják a történteket, nincs bennük semmi ellenérzés, és egyáltalán nem szégyenkeznek a lányuk miatt.

Ami a továbbiakat illeti, Welch már összeállított maga köré egy kis menedzsmentcsapatot, és úgy tűnik, nagyon szeretné elérni, hogy ne csak "Hawk Tuah Girl"-ként ismerjék. Bár konkrét terveket nem árult el, Welch azt mondta:

"Azt hiszem, csinálunk majd egy show-t, aztán csak egy csomó podcastban leszünk, és minden más a kettő között... Még sok minden lesz, ne aggódj".

Szóval ti se aggódjatok, hallani fogunk még Hailey Welchről. Legközelebb talán épp arról mesél majd, hogy egészen pontosan milyen "show-t" is tervez a menedzsmentjével. Üvegekbe köpködni mindenesetre biztosan nem fog - már persze ha később meg nem gondolja magát ebben a kérdésben is.

@rollingblue SPIT ON THAT THANG!! 😂😂 #hawktuah #hawktuahgirl #viral #hallelujah #parodysong ♬ original sound - Joey Kalico

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)