Hirdetés

A GTA V havas helyszínére repít vissza az új zombis mód

|

Végre bekerül a GTA Online-ba North Yankton is.

Hirdetés

11 évvel az alapjáték első megjelenése után a Grand Theft Auto V kezdő helyszíne, a havas North Yankton végre bekerül a GTA Online-ba egy közelgő, limitált idejű zombis túlélő mód részeként, amely a jövő héten érkezik a játékba.

Ha már egy ideje nem játszottál a GTA V bevezető fejezetével, elfelejthetted, hogy a játék nem a napsütéses Los Santosban kezdődik, hanem egy bankrablással a havas Ludendorff városában, North Yanktonban. Bár a történet során egyszer visszatérsz ide az egyjátékos kampány során, ez a helyszín soha nem jelent meg hivatalosan a GTA Online-ban. Ez azonban a következő héten megváltozik.

Hirdetés

Szeptember 26-án a Rockstar már teaselte, hogy a North Yanktonban játszódó új túlélő mód érkezik az októberi frissítéssel. Most pedig a heti GTA Online esemény frissítésében megerősítették, hogy ez a visszatérés bizony zombikat is tartalmaz majd. A felhívás így szólt:

"Jövő héten, először a GTA Onlineban, térj vissza North Yankton-ba egy Community Challenge keretében, hogy zombik hullámaival nézz szembe egy új, limitált idejű módban."

A Rockstar még nem közölt további információkat, de a játékosok már korábban feltárták a játékmódot a játékkód elemzésével, amely zombik szerepeltetésére utalt. Végre, egy évtizeddel később, valóra válik a rajongók régi kívánsága, hogy visszatérjenek a hófedte North Yankton-ba, és ezúttal extraként még élőhalottakat is kapunk. Kell ennél több?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)