Hirdetés

A GTA Online zombis módja az egekbe lőtte a játékosszámot

|

Egy halloweeni témájú esemény részeként bekerült a GTA Online-ba a Ludendorff Cemetary Survival, ami North Yanktonba invitál minket.

Hirdetés

Közeledik a Halloween, így természetesen tematikus frissítést kapott a GTA Online. A Survival játékmód alapvetően nem újdonság a GTA Online-ban, viszont ezen variáció helyszíne igen: a kampány első helyszínét hasznosították újra, a környék bűnözőinek össze kell állnia, hogy együtt éljék túl a zombihordák ostromát különböző fegyverek és power-upok segítségével.

Átlagos frissítésnek hihettük volna, de a vártnál sokkal több játékost mozgatott meg: a GTAO Stats adatai szerint a Ludendorff Cemetery Survival visszatérése után a 1,2 millió játékos rohangált a szervereken.

Hirdetés

Streamerek és tartalomgyártók is nagy örömmel tértek vissza a GTA V-höz, hogy kollégáikkal és barátaikkal együtt élvezhessék a régi-új módot. Dacára annak, hogy a Grand Theft Auto V már 11 éves, még mindig rengetegen töltik le újra és újra. Nem csoda hát, hogy a Rockstar annyira nem siet a folytatás kiadásával: a rajongók láthatóan élvezik még mindig az előző epizódot.

A petíciók már meg is kezdődtek, hogy a Rockstar tartsa bent a Cemetery Survivalt állandó módként. Meglátjuk, hogy lépnek-e majd ezzel kapcsolatban bármit is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)