Hirdetés

A Game Pass végre megkapja a funkciót, amit az Xbox csapat négy éve ígérget

|

Nagyon úgy néz ki, hogy végre kibővül a szolgáltatás egy évekkel ezelőtt belengetett funkcióval.

Hirdetés

Először 2020-ban említette a Microsoft, hogy a Project xCloud (ma már Xbox Cloud Gaming) részeként streamelve is játszhatjuk majd az xboxos címeinket. Ezt jelenleg csak azon alkotások egy részével tehetjük meg, melyek a Game Pass katalógusában megtalálhatók, az általunk megvásárolt játékokkal nem. A Starfieldet például a Game Pass Ultimate tagságunknak köszönhetően bármikor elérhetjük a felhőn keresztül, de ha mi megvásároltuk a Baldur's Gate 3-at, akkor azt "csak" letölteni tudjuk.

A jövőben jó eséllyel ezt is streamelhetjük majd. A The Verge jelentése szerint ugyanis az Xbox Insider program tagjai a jövő hónaptól kezdhetik majd tesztelni a megvásárolt Xbox játékok streamelésének lehetőségét.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy mely játékokkal próbálhatják majd ki a funkciót, ahogy azt sem, hogy a nagyközönség számára mikor áll majd készen a streaming rendszer. Akárhogy is, a tesztelési időszak után minden Game Pass Ultimate előfizető kiélvezheti majd a streamelés élményét.

A cél nyilvánvalóan az, hogy a GeForce Nowhoz hasonló szolgáltatást nyújthasson a Game Pass. A Microsoft előnye, hogy neki most nem kell a nulláról indulnia, lévén a jelenleg is létező Xbox Cloud Gaming kiváló alapot kínál számára a terjeszkedéshez.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)