Hirdetés

A Dragon Age: The Veilguardban visszatér az Inquisition főszereplője is

|

És nem csak beköszön, a megjelenését és a hangját is testre szabhatjuk majd.

Hirdetés

A BioWare komoly információcunamit zúdított a rajongókra augusztus közepén a Dragon Age: The Veilguarddal kapcsolatban, amelynek keretében megtudhattuk többek között, hogy a stúdió igyekszik lemásolni a Mass Effect 2 receptjét, tehát ezúttal is össze kell szednünk egy változatos tagokból álló csapatot,  elnyernünk a bizalmukat és együtt teljesítenünk egy lehetetlennek tűnő küldetést.

Leleplezte a játék egyes kiadásait is, megosztotta a hivatalos gépigényt, valamint a dátumot bejelentő trailer elárulta, hogy fel fog bukkanni egy ismerős karakter, Morrigan is, aki a Dragon Age: Originsben mutatkozott be először. Egy új videó szerint azonban nem csak ő fog visszatérni. 

Hirdetés

Az amerikai IGN YouTube-csatornáján megjelent egy videó, amelyben a The Veilguard karakterkészítőjéről és harcrendszeréről számolnak be, ebben pedig elhangzik egy meglepő részlet is, miszerint a korábbi rész, a Dragon Age: Iniquisition főszereplője is benne lesz a játékban. A szóban forgó részt 4:36-tól tudjátok megtekinteni, amely a The Veilguard "Customize World State" menüpontjában bukkan fel, és testre lehet szabni: állíthatjuk majd a származását, a kinézetét és a hangját is, így az Inquisitort úgy alakíthatjuk majd, hogy az megfeleljen a korábbi végigjátszásunknak.

A Dragon Age: The Veilguard október 31-én jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)