Hirdetés

A Dragon Age: The Veilguardban fontos szerepe lesz a kapcsolatoknak

|

A következő BioWare RPG-ben nem csak egy forró átvezető lesz a jussunk.

Hirdetés

Az amerikai IGN a Dragon Age: The Veilguard megjelenésére készülve egyre többet mesél a játékról, és ezúttal Corinne Busche-sal, a játék rendezőjével ültek le egy interjúra. Corinne válaszait feldolgozva a Veilguard kapcsolatépítési rendszeréről is többet megtudhatunk, ami látszólag nagyot merít a japán RPG-k megoldásaiból. Akár romantikus, akár nem az a kapocs, ha szorosra fűzzük a viszonyunkat a társainkkal, akkor annak játékmenetbeli előnyei is lesznek.

Azt már egy korábbi interjúból is megtudtuk, hogy mindenkivel románcot kezdeményezhetünk, de ami fontos az új interjúban, az az a tény, miszerint a párválasztásunkra a játék folyton reagálni fog.

"Én például összejöttem Emmrich-kel, és imádtam, hogy amikor csináljuk a kombókat, akkor »drágámként« hivatkozott rám a harctéren. »Remek munka, drágám!« Minden alkalommal elmosolyogtam."

Hirdetés

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy akár plátói, akár szorosan romantikus a kapcsolatunk egyes NPC-kkel, a mélyebb viszonyoknak játékmenetbeli jutalmuk is lesz.

"Neve például egyébként is képes lelassítani az időt vagy gyógyítani. Ha azonban tényleg megismered őt, akkor segíthetsz formálni a képességeit, melyek aztán kiegészíthetik a te összeállításodat is."

Ez azért is fontos, mert harcban a többieket nem irányíthatjuk, de a kapcsolatépítésen keresztül nem csak a hozzáállásukat, de harci képességeiket is a mieinkhez igazíthatjuk. A BioWare játékokban mindig is kellemes extra volt a szerelem, de ezúttal többre számíthatunk. Hogy ki kivel fog összejönni, azt majd magatok is megláthatjátok, amikor a Dragon Age: The Veilguard megjelenik 2024. október 31-én.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)