Hirdetés

A Dragon Age széria második leghosszabb része lesz a The Veilguard

|

Kiderült, hogy mennyi időt kell szánnunk a Dragon Age: The Veilguard végigjátszására.

Hirdetés

Megoszlik abban a játékosok véleménye, hogy mennyi az ideális hossz egy játék számára. Van, aki kiegyezik 8-10 órával, vagy akár kevesebbel is, ha az élmény kellően intenzív, mások inkább 20-30 óra magasságában húznák meg a határt, de olyanok is akadnak, akik 50 órát, 100-at, vagy akár ennek a többszörösét is örömmel töltik el egy játékban, ha az leköti és szórakoztatja őket.

Nos, ami a BioWare-t illeti, a kanadai stúdió a Dragon Age: The Veilguard esetében egyértelműen arra törekszik, hogy ne érjen véget egyhamar a kaland. Ezt az egyik fejlesztő szavai támasztják alá, aki a NoRRza nevű YouTube-csatornának adott interjúban elárulta, hogy számára a teljes végigjátszás uszkve 100 órát ölelt fel.

Hirdetés

Ez a játékidő kevesebb ugyan, mint ami a Dragon Age: Inquisition abszolválásához szükséges (kb. 150 óra), de felülmúlja mind a Dragon Age: Origins (kb. 90 óra), mind a Dragon Age 2 játékidejét (kb. 60 óra). Persze nem muszáj feltétlenül ennyi időt szánnunk a The Veilguardra, aki megelégszik a fő történetszál felgöngyölítésével, annak cirka 40 órára kell csupán elköteleznie magát - ez az információ egyébként egy korábbi interjúban hangzott el.

Azt nem árt tudni, hogy a negyedik Dragon Age játék sem gigantikus, teljesen nyitott világgal várja majd a kalandozókat, lesznek bebarangolható városok, mint Treviso és Minrathous, méretesebb zónák, mint Arlathan Forest és Hossberg Wetlands, de a hangsúlyt a sztorira, a küldetésekre és a társakra helyezték a fejlesztők. A játék egymástól térben igencsak távol elhelyezkedő helyszíneit a főhős és kompániája bázisaként szolgáló világítótoronyból mágikus tükrökön, ún. eluvianokon keresztül közelíthetjük majd meg.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)