Hirdetés

A Diablo IV: Vessel of Hatred új trailere izgalmas részleteket fedett fel a sztoriból

|

Miközben a világ a Sony műsorára készült, a Blizzard kiadott egy új Diablo IV trailert, ami nagyrészt a játékélményre és a történetre koncentrált.

Hirdetés

A Diablo IV: Vessel of Hatred már itt van a kanyarban. A Blizzard nekilódult az utolsó nagy marketingkörnek, aminek a megjelenést felvezetni hivatott előzetes is része: a fejlesztők most CGI mágia helyett egy játékmenetből összevágott anyagot hoztak, ami kifejezetten az új helyszínre, új szörnyekre, valamint az új történetre koncentrál.

A cselekmény középpontjában Neyrelle és Mephisto állnak, az előbbi megpróbálja elpusztítani az utóbbi Soul Stone-ját. Hogy sikerül-e, az majd a kampányból kiderül.

Hirdetés

Annyi biztosnak tűnik, hogy nem csak démonokkal fogunk megküzdeni a Vessel of Hatredben. A trailerben felbukkant egy tárgy, ami extra sebzést biztosít ördögök és angyalok ellen is, és mivel angyalokkal nem harcoltunk az alapjátékban, így feltételezhetjük, hogy a mennyek katonái is új szereplők lesznek a csatatéren. Akárhogy is, a trailer meglehetősen látványosra sikerült.

A Diablo IV: Vessel of Hatred kiegészítő megjelenése 2024. október 8-án lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)