Hirdetés

A Diablo IV új szezonja új képességekkel és egy új eseménnyel támad

|

A kiegészítővel együtt induló szezon rengeteg újdonságot hoz azoknak is, akik nem tudják vagy nem akarják megvenni a Vessel of Hatredet.

Hirdetés

A Diablo IV: Vessel of Hatred című első kiegészítője a jövő héten fog befutni. A kaland egy új régiót, egy új kasztot, egy új sztoriszálat és több új elemet is hozzáad majd a 2023-as alapjátékhoz. A kiegészítő megvásárlása azonban egyáltalán nem kötelező azoknak, akik szeretnék folytatni kalandjaikat Sanctuary világában. Azok is kapnak majd új tartalmakat, akiket nem érdekli a Vessel of Hatred a Season 6 képében.

A Season of Hatred Rising egy új aktív és egy új passzív képességet hoz minden kasztnak extra képességpontokkal, Paragon pontokkal, új Legendary Glyphekkel, és rengeteg új tárggyal. Ezeket be is kell majd vetnünk egy új ellenfél, a Realmwalkerrel szemben, aki időnként megjelenik majd a világban és pusztítást és szörnyeket hagy maga után. Ha leöljük az általa hozott minibossokat, akkor egy idő után ő is támadhatóvá válik.

Hirdetés

A Realmwalker tetemét használva aztán beléphetünk egy Seething Realm nevű dungeonbe, ahonnan rengeteg kinccsel térhetünk haza.

A Season of Hatred Rising egy időben érkezik a Vessel of Hatreddel 2024. október 8-án.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)