Hirdetés

A Diablo IV új kiegészítője is játszható lesz Game Pass előfizetéssel?

|

Az alapjáték benne van a Microsoft szolgáltatásában, így adta magát a kérdés.

Hirdetés

Sok Game Pass-előfizető vágya vált valóra, amikor idén márciusban a Diablo IV is bekerült a Microsoft szolgáltatásába PC-n és konzolon egyaránt, és okkal feltételezték, hogy a játék következő nagy kiegészítője is hozzácsapódik majd a kínálathoz, ha megérkezik. Aztán a vállalat bejelentette az októberi Game Pass-játékok első hullámát, és a Sifu, az Open Roads és más címek mellett nem volt ott a Diablo IV: Vessel of Hatred - szerencsére az alapjáték se a kikerülők között

Mivel a Vessel of Hatred október 8-án rajtol el, ezért joggal merült fel a játékosokban a kérdés, hogy mi a helyzet a Game Passba való bekerülésével, a válasz viszont lelombozó lehet. 

Hirdetés

A Blizzard tisztázta a helyzetet: a Vessel of Hatred egy prémium kiegészítő, amelyet csak akkor szerezhetnek meg a játékosok, ha megveszik, szóval nem válik automatikusan játszhatóvá a Game Pass előfizetőknek, viszont utóbbiak kedvezményt kapnak az árából. Elérhető Deluxe és Ultimate Edition is a kiegészítőhöz, mindkettő további extrákkal megpakolva, és ezek árából is lefarag az Ultimate-tagság kicsit. Az Xbox oldalán összehasonlíthatjátok az egyes csomagokat. 

Az alapjátékhoz készült nagyszabású frissítést és a hatodik szezon tartalmait viszont mindenki ingyen megkapja a kiegészítővel egyidőben. Ezek 60-ra emelik a szinthatárt és 300-ra a Paragon maximális szintjét, emellett két tovább karakterhelyet adnak, behoznak egy partykereső funkciót, több szezonális tartalmat és jutalmat kínálnak, illetve egy új nehézségi rendszert is felvonultatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)