Hirdetés

A Diablo IV szintezési és nehézségi rendszerei teljesen átalakulnak a 2.0-val

|

A legendás ARPG sorozat új epizódja hirtelen rengeteg dolgot nyúlt le az idősebb testvéreitől.

Hirdetés

Ahhoz hozzá vagyunk szokva, hogy egy MMORPG vagy egy ARPG kiegészítője megemeli az éppen aktuális szinthatárt, de a Diablo IV fejlesztői úgy döntöttek, hogy ők inkább visszafelé mennének. A Diablo IV 2.0-s frissítése már tesztelhető a PTR szervereken, és hatalmas változásokat hoz.

A szinthatár például 100-ról 60-ra csökken, és minden 60 feletti szintlépéssel a fiókunk minden karakterének Paragon szinteket érünk el.

Amíg 1-től 30-ig fejlődünk, megkapjuk a képességpontokat (tízzel többet, mint korábban) utána pedig Paragon pontokat gyűjtünk. Ezekből minden karakterünk részesül, így megkönnyítve az alt hőseink életét és fejlődését. Minden jelenlegi, 50-es szint feletti karakterünk kap paragon szinteket és pontokat, attól függően, hogy mennyi XP-je van az adott gyilkológépnek.

Hirdetés

Ami a nehézségi szinteket illeti, ott is nagy változások történnek. Két kategóriára lesznek osztva az opciók: Standard és Torment. A Standardnak négy variánsa lesz, melyek a Normal, Hard, Expert és Pentient neveket kapták. A Normal és Hard szinteket LVL 1-től elérhetjük, míg az Expert a prológus után oldódik fel. A Pentient 50 felett lesz elérhető, és kifejezett célja, hogy bevezessen minket a második kategória kihívásaiba.

A Torment kategória alatt lesznek a Torment 1-től 4-ig terjedő opciók, melyek szinttől függően növelik majd a Legendary és Ancestral cuccok esési esélyét, cserébe viszont a Curses rendszer csökkenti majd az armor és resistance értékeinket -250-nel és 25%-kal. Ez skálázik, ahogy feljebb lépkedünk Torment szintekben, és Torment 4-en már -1000 és 100 százalékos büntetésről beszélünk.

Végezetül a Diablo IV lenyúlja a Diablo II rúnaszavait, melyekkel összerakhatunk majd új varázslatokat és passzív bónuszokat. A rúnák csak a Vessel of Hatred vásárlóinak lesznek elérhetőek, míg a többi változást minden Diablo IV játékos élvezheti majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)