Hirdetés

A Detroit: Become Human magyar szinkronja még bővíti is az alapjátékot

|

Jóval több lesz, mint egy hétköznapi magyar hangsáv.

Hirdetés

A Detroit: Become Human magyar szinkronjának munkálatai jól haladnak, és ennek örömére egy új videósorozat is indult, amelyben a játékból származó, immár szinkronnal felvértezett részleteket mutatnak be a Szinkronsarok lelkes csapattagjai. Az első rész már megtekinthető a YouTube-on és a TikTokon is.

Fontos kiemelni, hogy a tervek szerint nem csupán egy egyszerű magyar szinkron érkezik, hanem számos extra tartalom is várható. A szinkronhoz egy bővített verzió is készül, amely automatikusan feloldja az alapjáték több kivágott jelenetét. Ezek az új tartalmak hivatalosak, az utolsó pillanatban távolították el őket a játékból. Új karakterek, jelenetek, interakciók és párbeszédek is bekerülnek, mindezt magyar hanggal élvezhetitek majd. Azok számára, akik nem szeretnék bővíteni a játékukat, természetesen elérhető lesz egy alapverzió is.

Hirdetés

Emellett a játékban hallható Hold On című dal magyar feldolgozást kap, mind Markus, mind Chloe verziójában. Az extrák menüpontban található videók közül több is megkapja a magyar hangsávot, ilyen lesz például Chloe kisfilmje, valamint a színészek élményeit bemutató videók, amelyeket a YouTube csatornájukon is közzétesznek a magyar szinkron készítői.

A magyar szinkron megjelenésének pontos időpontja még nem ismert, de a készítők azon dolgoznak, hogy minél hamarabb elérhetővé váljon. A szinkron, akárcsak a korábbiak, ingyenesen elérhető lesz mindenki számára, ugyanakkor ha valaki támogatni szeretné a csapat munkáját, és hozzájárulna további hasonló szinkronok készítéséhez, akkor ezt PayPalon vagy Patreonon keresztül is megteheti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)