Hirdetés

A Death Stranding 2-ből származó jelenetek és zseniális fotómód juttatta ismét az eszünkbe, hogy miért is várjuk izgatottan Hideo Kojima játékát

|

Rengeteg filmsztárral, a Mad Max rendezőjével, és egy zenés-táncos előadással érkezett Kojima a TGS-re.

Hirdetés

A Death Stranding 2 megjelenése még várhatóan odébb van, de Hideo Kojima nem szeretné, ha addig megfeledkeznél róla. A 2025-ben érkező folytatás játékmenetéről még mindig nem tudunk semmit (nyilván azon túl, hogy követi az előző struktúráját), de az már kiderült, hogy több hollywoodi színész is felbukkan majd a sztoriban.

A Tokyo Game Show 2024 kapcsán a Kojima Productions közzétett több ízelítő videót is, melyek újra bemutatják nekünk a Death Stranding világának legfontosabb szereplőit.

Hirdetés

Mindegyik érdekes a lenti listából, de főleg a Part 1 és a Part 4 érdemelnek kiemelt figyelmet. Előbbiben egy új karakter bukkan fel Tarman néven, akit nem más, mint George Miller, a Mad Max rendezője alakít. A Part 4-ben nem egy meglepő arc, hanem egy meglepő funkció köszön be: a fotómód mostanra egy jól bevett eszköze a játékoknak, de a Death Strandingben a karakterek reagálnak majd arra, amikor Sam előkapja a kamerát, és még táncolni is elkezdenek a lencse előtt.

A Part 5 egyébként egy Alan Wake 2 inspirálta zenei előadás, amiben Daichi Miura, egy japán popsztár is szerepel. Az énekes felbukkan majd a Death Stranding 2-ben, de hogy szerepének mi lesz a célja, azt még nem tudjuk.

A Death Stranding 2: On the Beach valamikor 2025-ben érkezik PlayStation 5-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)