Hirdetés

A Dead Space írója szerint érdemes lesz odafigyelni a PS5 bejelentő eseményére

|

Antony Johnston elárulta, hogy lassan két éve dolgozik egy projekten, és azt is hozzátette, hogy talán hamarosan leleplezhetik a rejtélyes játékot.

Hirdetés

Izgalmas hónapnak nézünk elébe, hiszen az elmaradt E3 helyett rengeteg kisebb eseményen számolnak be a kiadók arról, hogy mivel készülnek. A hangulatot még egy kicsit megfűszerezi, hogy éppen generációváltás előtt állunk, így nem csak a játékok, de az új konzolok terén is van még mit elárulnia a fejlesztőknek. Holnap talán egy kicsivel okosabbak leszünk, amikor is a Sony előhozakodik azzal, hogy mit tartogat számunkra, és a Dead Space játékok írója is megerősítette, hogy érdemes lesz odafigyelnünk az eseményre. 

Hirdetés

Anthony Johnston a Twitteren osztott meg néhány rejtélyes üzenetet a követőivel, melyek természetesen azonnal találgatásra sarkallták a nagyközönséget. 

"Ahogy azt néhányan tudhatjátok, immáron majdnem 2 éve dolgozom egy nagy videojátékon. Ettől teljesen függetlenül mondom: néznetek kéne a PS5 bejelentő eseményét csütörtökön."

A bejegyzés hangneméből persze azonnal kiderül, hogy nem kell komolyan vennünk a "teljesen függetlenül" részt. Egy érdeklődő rajongónak azt is elárulta, hogy "a karaktereknek nagyon-nagyon rossz soruk lesz".

Hogy pontosan mivel lep meg minket Antony Johnston, arról többet egyelőre nem tudunk, de ha egy új Dead Space lesz az, akkor valószínűleg fellobbannak az örömtüzek a horror rajongóinak kertjeiben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)