Hirdetés

A Days Gone rendezője kiakadt az Astro Bot miatt

|

John Garvin nem örült neki, hogy folytatás helyett egy cameóra futotta csak a Sonytól.

Hirdetés

Aki játszott a Days Gone-nal, annak minden alkalommal összeszorul a szíve, amikor szóba kerül a játék, hiszen a Bend Studio akció-kalandjátékban hatalmas potenciál lett volna egy folytatásra, ám a Sony - állítólag a lehangoló kritikusi pontszámok és a gyenge fogyás miatt - nem kért a második részből. Időközben aztán kiderült, hogy a játékból valójában több fogyott, mint a Ghost of Tsushimából (amiből ugyebár készül a folytatás), és a játék rendezője, John Garvin korábban azt nyilatkozta egy azóta törölt posztban, hogy a gyenge pontszámokhoz nagyban hozzájárultak a woke újságírók is, akik nehezményezték azt, hogy a főszereplő, Deacon egy átlagos fehér srác. 

Azóta több részlet is kiderült arról, hogy milyen lett volna a Days Gone 2, azonban ideje beletörődni, hogy soha nem fog elkészülni, a Bend Studio is továbblépett, hatalmas költségvetéssel készül a stúdió következő játéka, és a fejlesztők nagyon unják már, hogy mindenki a folytatásra számít tőlük. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy a Bend megosztott egy képet az Astro Bot megjelenése kapcsán, amellyel gratulált a Team Asobinak, mint egyik belsős PlayStation-csapat a másiknak. Erről van szó:

Mivel Garvin már nem dolgozik a Sonynál, így szabadon megmondhatta a véleményét egykori munkahelyének viselt dolgairól, és nem finomkodott ezúttal sem, amikor a kép miatt kiakadt: 

"Elég szomorú, hogy Deeket leredukálták arra, hogy más játékokat reklámozzanak vele. Szép munka, Bend Studio! Így kell megvédeni az örökségedet!"

Egy szakmabeli író azzal reagált Garvin kirohanására, hogy nyugodjon meg, mivel arról nem a Bend tehet, hogy a Sony nem kért a Days Gone 2-ből, így nem érdemes ilyen keményen bánni a csapattal, mire a rendező a következőképpen reagált: 

"Haha, azt látom, hogy a karakteremet egy karikatúrává degradálják, aki valami kis játékot reklámoz, és én vagyok durva? Ülj le, tesó, a felnőttek beszélgetnek."

Garvin később hozzátette, hogy nem ismeri az Astro Botot, és minden jót kíván neki, de nem a Days Gone rovására. A Deacont szinkronizáló Sam Witwer viszont más állásponton van: azt írta a közösségi médiában, hogy azonnal meg fogja venni a játékot. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)