Hirdetés

A családi játékok piaca nagyon fontos a Sony számára az új elnök szerint

|

Az Astro Bot hatalmas sikert aratott, így nyilván felmerült a kérdés, hogy lesz-e még hasonló.

Hirdetés

A PlayStation konzolok sokak kedvenc játékos platformjai, de alapvetően kevesen gondolnak rájuk azzal a családias szeretettel, amivel a Nintendo gépeire. Ez valamelyest megváltozott az elmúlt hetekben, ugyanis megjelent az Astro Bot, ami mind a kritikusok, mind a játékosok szerint elképesztően jól sikerült.

Az Astro Bot parádés rajtjával kapcsolatban nyilatkozott most Hermen Hulst, a PlayStation új társelnöke, aki nagy büszkeséggel mondta el egy podcastben, hogy mennyire fontos is neki a családi játékok piaca.

Hirdetés

Hulst és Nicolas "Nico" Doucet a PlayStation Podcast vendégei voltak, ahol nagyon lelkesen beszéltek a franchise és a platform jövőjéről.

"Szerintem nagyon-nagyon fontos, hogy a PlayStation Studios több műfajban is aktív legyen, és a családi játékok részlege egy fontos fókuszpontunk. Épp arról beszélgettünk az Astro Bot fejlesztésének legelején Nicóval, hogy a legjobb platformerek Japánból érkeztek, szóval tegyük meg azokat a játékokat a mércénknek."

Hulst szerint a Team Asobi egy hatalmas játékot rakott le az asztalra, ami van olyan jó élmény, mint a műfaj nagyjai. Ezt ráadásul úgy hozták össze, hogy az Astro Bot kicsiktől a nagyokig mindenki számára élvezhető maradt.

"Az Astro nagyon fontos a PlayStation számára. Nyilván ott volt az előretelepített verzió a PS5-ön, amit milliók és milliók fogadtak be és szerettek meg. Ez egy tökéletes platformmá vált ahhoz, hogy valami újat építsünk rá."

A PlayStation következő nagy családi dobása a LEGO Horizon Adventures lesz, ami már az első trailerek alapján is lenyűgözően fest. Ez utóbbi valamikor karácsony környékén fog befutni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)