Hirdetés

A Crash Bandicoot 5 és egy sárkányos Minecraft is kaszát kapott

|

Az egyik alkotó árulta el, hogy mindkét projekt a kukában végezte.

Hirdetés

Nicholas Kole karaktertervező és illusztrációs művész a személyes Twitter profilján tálalt ki két nagy projektről is, melyek kaszát kaptak az elmúlt hónapok leépítései és áttervezési procedúrái között. A szóban forgó két cím közül az első nem más, mint a Crash Bandicoot 5. Kole személyesen dolgozott a Crash Bandicoot 4: It's About Time karakterein, így az ötödik részhez is behívták, de sajnos a munkája nem tartott sokáig. Jelentése szerint a csapat többször megpróbálta megmenteni a projektet, de végül a kukában landolt.

A másik eltakarított játék Project Dragon munkacímen futott. A névből adódóan sokan egy Spyro folytatásra asszociáltak, de Kole később tisztázta, hogy a Project Dragon egy teljesen másik csapatnál készült, és valójában egy fantasy túlélőjáték lett volna, egy Minecraft-stílusú könnyed RPG-ről beszélünk.

Hirdetés

A rajongók egy kicsit megzavarodtak a címek miatt, főleg azért, mert a Crash és a Spyro fejlesztői, a Toys for Bob (ami már levált az Activisionről) megállapodott egy új játék kiadásáról az Xbox csapatával. Mindenki azt hitte, hogy egy akció platformerre számíthatnak valamelyik jól ismert hőssel, de úgy néz ki, hogy a srácok más irányba mennének.

Ami Nicholas Kole-t illeti, ő még annyit tett hozzá az egészhez, hogy "egy nap az emberek hallani fognak a Crash 5-ről, és össze fogja törni a szívüket". Kíváncsian várjuk ezt a napot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)