Hirdetés

A Concordban nem lesz battle pass, a fejlesztők kiállnak a játékosok mellett

|

Szembemegy az iparági trendekkel a Sony szolgáltatásalapú FPS-e.

Hirdetés

Bármennyire is élveztem a Concord bétatesztjét, felesleges lenne tagadni, hogy nincs túl nagy felhajtás a Firewalk és a Sony hősalapú lövöldéje körül. Még az ingyenes, nyílt béta alkalomon is alig néhányan vettek részt köszönhetően a műfajjal szembeni általános apátiának.

A béta végeztével a Concord csapatának azonban volt pár nagyon fontos közlendője, melyek jórészt a lövölde jövőjével foglalkoznak. Az első és a legfontosabb kérdést már az első tweetben tisztázták: a monetizáció kapcsán a játékosok igényeit tartják szem előtt.

Hirdetés

A Concord 14 990 forintba kerül, de mind tudjuk, hogy a hosszú távú élmények pénzbe kerülnek. A további tartalmakat nem ingyen csinálják a fejlesztők, ezért általában teljes áras címekben is vannak már battle passek és egyéb mikrotranzakciók. Ezekre mondtak nemet a Concord fejlesztői:

"A Concordban nem lesz battle pass. Mi azt szeretnénk, hogy a játék tartalmakban gazdag élményt nyújthasson már a megjelenés napján, és a lövöldözésre szánt órák kellően megjutalmazzák a résztvevőket. A célunk, hogy a játékkal töltött időtök legyen a szintezés és a különböző megnyitható jutalmak forrása."

Ennek fényében a karakterek különböző kinézeteit és egyéb kozmetikai extráit mind játékbeli kihívások teljesítésével lehet majd megszerezni.

"A Concord megjelenésekor több száz tárggyal szabhatod majd testre a karaktereidet, ezeket pedig a profiljaitok és karaktereitek szintezésével, melók teljesítésével és játékkal töltött idővel tudjátok majd feloldani."

Mark DeRidder, a FireWalk animációs csapatának vezetője konkrétan kijelentette, hogy:

"A Concord a tiétek, nem ti vagytok a Concordé."

Ugyan roppant szimpatikus a fejlesztők hozzáállása, az csak a megjelenést követően derül majd ki, hogy mindez mire lesz elég. A Concord pontosan 2024. augusztus 23-án érkezik PC-re és PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)