Hirdetés

A Concord fejlesztői hálásak a támogatásért, de még ők sem tudják, hogy mi vár rájuk

|

A csapat egyik tagja szerint már az is csoda, hogy le tudták szállítani a játékot.

Hirdetés

Bármennyire is élveztük mi a lövöldözést, az tagadhatatlan, hogy a Concord hatalmas kudarcnak bizonyult a PlayStation gyártója számára. Egy hosszú évekig készült játékról beszélünk, ami a Sony következő nagy szolgáltatásalapú címe kellett volna, hogy legyen. Ehelyett alig 25 ezren vették meg a Concordot, miután a többség csak legyintett az újabb hero shooter érkezésére.

Két hétnyi szenvedés után a Sony lekapcsolta a játékot, kiosztotta a visszatérítéseket, de a hivatalos közlés szerint még nem írta le teljesen a projektet.

Hirdetés

A bejelentésben arról beszélt a kiadó, hogy a játék potenciálisan visszatérhet. Hallottuk mi már ezt a LawBreakers, a Battleborn, az Anthem és a többiek esetében is, de az is igaz, hogy volt már néhány sikeres visszatérés is videojátékok történelemében. Ami a Firewalk csapatát illeti, ők még nem tudják, hogy meddig maradhatnak részesei ennek.

Jon Weisnewski karakterdizájner elmondása szerint az is csoda, hogy egyáltalán le tudták szállítani a játékot. A fejlesztés ideje alatt több felvásárláson, egy világjárványon, egy motorváltáson (UE4-ről 5-re) és számos csúszáson estek át. Weisnewski megköszönte a közösségnek a támogatást, de bevallotta, hogy ő sem tudja mi vár rájuk innentől.

Ingyenesen játszható verzió? Teljes áttervezés? PvE-re átállított játékstílus? Bármi elképzelhető. Mi szurkolunk a srácoknak, ha másért nem is, akkor azért, hogy a sok évnyi melójuk ne egy gyűlölködéssel teli kukában landoljon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)