Hirdetés

A Capcom legérdekesebb új projektje most ingyenesen kipróbálható

|

A japán kiadóóriás egy rakat játékon dolgozik épp, de az egyik már nagyon közel jár a megjelenéshez.

Hirdetés

A Capcom a napokban hivatalosan elismerte, hogy a Resident Evil 9-et formálgatja, miközben bővítgeti a Street Fighter 6-ot, és a Marvel vs. Capcom szériához is visszatér. A srácoknak rengeteg melójuk van éppen, de a számos nagy projektjük közül a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess az egyik legérdekesebb.

A Path of the Goddess új ötleten alapszik, egy új világba visz el minket, számos innovatív megoldással. Tulajdonképpen egy tower defense akciójáték hibridről van szó, amiben misztikus szörnyektől kell megvédenünk az uralkodót. A karakterünk folyamatosan fejlődik, és egyre keményebb fegyvereket vethet be az egyre veszélyesebb hullámokkal szemben. 

Hirdetés

Ha kipróbálnád, könnyen megteheted: a Kunitsu-Gami: Path of the Goddess demója elérhető minden platformon, amire a teljes játék is megjelenik majd:

A teljes játék július 19-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)