Hirdetés

A Call of Duty: Warzone rajongói visszakapják a kedvenc pályájukat

|

Mindenki kapaszkodjon a karfájába: a csatatér, ahol megtettük az első lépéseinket, hamarosan visszatér.

Hirdetés

Tegnap este lezajlott a Call of Duty: NEXT Showcase, ahol fontos részleteket tudhattunk meg az ősszel érkező Black Ops 6-ról. A kampány és a többjátékos szekciók szerelmesei október 25-én indulhatnak új csatákba, és bár a Warzone rajongóinak többet kell várniuk majd, ők is megkapják azt, amire évek óta várnak. Verdansk, az első Warzone harctér visszatér.

A NEXT műsora kifejezetten nagy figyelmet fordított Verdanskra: a fejlesztők megerősítették, hogy mind a Stadium, mind a Train Station, mind a Superstore ott lesz, ahol 2020-ban megszoktuk. Abba már nem mentek bele, hogy Verdansk többi részét átrendezik-e, de tekintve, hogy az egész visszatérés célja a nosztalgiázás lesz, meglepődnénk, ha nagyon megpiszkálnák a jó öreg térképet. Pontos megjelenési dátumot még nem kapcsoltak Verdansk érkezéséhez, de valamikor 2025 tavaszán számíthatunk rá.

Hirdetés

Talán még emlékeztek rá, hogy Call of Duty: Warzone 2020 márciusában debütált, amikor a koronavírus-járvány miatt mindenki otthon ücsörgött. Egy ingyenes COD mellékág vonzó időtöltésnek tűnt, ezért aztán milliók vetették rá magukat azonnal. Az első verziónak Verdansk volt az otthona, így rengeteg kellemes emlék fűződik ehhez a helyszínhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)