Hirdetés

A Blizzard külön műsort tart a Warcraft 30. évfordulója kapcsán

|

A vállalat szerint ha nem akarunk lemaradni egyetlen pillanatról és meglepetésről sem, akkor érdemes lesz követni a Warcraft 30th Anniversary Directet.

Hirdetés

1994. november 15-én jelent meg az Egyesült Államokban a Warcraft: Orcs & Humans című RTS a Blizzard Entertainment fejlesztésében és kiadásában. Kicsiben kezdődött az orkok és emberek háborúja, majd egyre terebélyesebbé vált a széria, és a Warcraft III: Reign of Chaos után a csapat átnyargalt egy nagyobb projektre, a World of Warcraftra, amely azóta is termeli a vállalatnak a pénzt. Az MMORPG bővítése mellett pedig olyan spin-offok is születtek, mint a Hearthstone. 

Hamarosan tehát a 30. évfordulóját fogja ünnepelni a Blizzard egyik, ha nem a legjelentősebb franchise-a, ezt pedig a cég méltó módon szeretné megünnepelni: dedikált műsort tart neki. 

Hirdetés

A Blizzard bejelentette, hogy a Warcraft 30th Anniversary Direct november 13-án, szerdán, hazai idő szerint 19 órakor rajtol el, és a széria különféle játékaival kapcsolatban számíthatunk bejelentésre. Igen, nem csak egy-kettőre, hanem többre, ahogyan a vállalat is fogalmaz: 

"Ez egy kiemelt év a Warcraft univerzum számára, és akár Hearthstone rajongó vagy, akár a Warcraft Rumble káoszához csatlakoztál, akár először merészkedtél Azeroth világába a Warcraft: Orcs and Humans játékmenetében, vagy World of Warcraft-játékos vagy, a Warcraft 30th Anniversary Direct streamünkben lesz valami a számodra. Nem akarsz majd lemaradni egy pillanatról, egyetlen meglepetésről sem".

Mivel a Blizzard törölte az idei BlizzCont, és a 2025-ös rendezvény sorsa is kérdéses, ezért valószínűleg a Warcraft 30th Anniversary Direct tekinthető a vállalat legnagyobb 2024-es eseményének, ahol valószínűleg bejelentésre kerül a World of Warcraft következő kiegészítője a The War Within után, és minden bizonnyal új tartalmak érkeznek a többi projekthez is. Azt már csak remélni tudjuk, hogy esetleg a Blizzard zöld utat ad egy újabb Warcraft-filmnek is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Címkék: #warcraft #blizzard
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)