Hirdetés

A Beyond Good & Evil 2 még sehol, de legalább az első rész kap egy ünnepi újrakiadást

|

A Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Edition ráadásul alig pár nap múlva meg is fog jelenni.

Hirdetés

A Ubisoft bejelentette, hogy 20th Anniversary Edition alcímmel érkezik az első, eredeti Beyond Good & Evil szülinapos, ünnepi kiadása, amiért a Virtuos és a Ubisoft Montpellier csapatai felelnek. A hivatalos közleményhez gyorsan hozzácsaptak egy trailert, ami szépen be is mutatja, mire számíthatunk pár nap múlva.

Bizony, nem kell sokat várni a Beyond Good & Evil - 20th Anniversary Editionre, az új pakk ugyanis már június 25-én megjelenik PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X|S-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, Amazon Lunára és persze PC-re is. 

Hirdetés

Az új kiadásban feljavított grafikára (4K, 60fps), átléptethető cutscene-ekre, teljes kontroller- és billentyűzet-egér-támogatásra, valamint cross-save-re is számíthatunk minden platformon. Frissült továbbá a hanganyag is, több mint 15 betétdalt vettek fel újra egy nagyzenekarral. Bekerült ráadásul a játékba egy speedrun mód is, valamint több mint 20 új achievement.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)