Hirdetés

A Bethesda úgy gondolja, hogy a Starfield az eddigi legjobb játéka

|

Az űr-RPG egyik kulcsembere nyilatkozott, aki nem teljesen érti a negatív hangokat.

Hirdetés

Meglehetősen nagy felháborodást váltott ki a rajongók körében a Starfield első nagyobb kiegészítője, a Shattered Space, ugyanis - DLC-léptékkel mérve - a borsos árcédula ellenére nem sok új tartalommal egészítette ki az alapjátékot. A kiegészítő megjelenése előtt nem sokkal Emil Pagliarulo, a Starfield egyik design direktora adott interjút a GamesRadarnak, amelyben a Starfieldet a Bethesda egyik legkiemelkedőbb alkotásának nevezte.

Úgy fogalmazott:

"Sok szempontból ez a legjobb játék, amit valaha készítettünk. De számunkra a legfontosabb, hogy a Starfieldnek saját, egyedi személyisége van, és most már a Fallout és a The Elder Scrolls mellett van a helye."

Hirdetés

Nem kellett hozzá sok, a fejes nyilatkozatába hamar beleálltak: a játékosok X-en adtak hangot ellenérzéseiknek, miközben a kiegészítőt is erősen kritizálták. Pagliarulo ezekre egy hosszabb bejegyzésben reagált, amelyben arról írt, hogy a Bethesda a Shattered Space fejlesztése mellett kiemelt figyelmet fordított a közösségi visszajelzésekre, ezt a gyakorlatot pedig a jövőben is folytatni fogja.

"A rajongók sokat követelnek, és mi mindent megteszünk, hogy eleget tegyünk az igényeiknek. A következőt mondhatom: senki, de tényleg senki a Bethesdánál nem veregeti a vállát, miközben figyelmen kívül hagyja a játékosokat."

- írta X-bejegyzésében.

Az interjúra reagálva elmondta, hogy mindig izgatott és optimista szokott lenni az ilyen helyzetekben, viszont ezzel véletlenül sem az a célja, hogy kigúnyolja az elégedetlen rajongókat. A csapat nagyon elhivatott és keményen dolgozik, ezt szerette volna éreztetni a beszélgetés során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)