Hirdetés

A Bethesda nem érzi úgy, hogy sietnie kellene a Fallout 5-tel a sorozat sikere miatt

|

A vállalat vezetője, Todd Howard tudja, hogy a rajongók ki vannak éhezve a folytatásra, de nem szeretnének semmit sem elkapkodni.

Hirdetés

A Bethesda Game Studios nem unatkozott az utóbbi években, hiszen a Starfielddel volt elfoglalva, emellett a The Elder Scrolls VI-ot készítette elő. A vállalat első embere, Todd Howard 2022-ben elmondta, hogy nem feledkeztek meg a Fallout franchise-ról sem, de a TES 6 elsőbbséget élvez, csak utána következhet a Fallout 5. Idén aztán megérkezett a Fallout sorozatváltozata az Amazon Prime Videóra, és mint kiderült, az adaptáció készítői már mindent tudnak a Fallout 5-ről

Ám hiába lett gigasiker a Fallout sorozat, és hozott rengeteg pénzt a Bethesdának, ez nem jelenti azt, hogy mindent félredob a vállalat és a takarítót is a Fallout 5 fejlesztésére állítják rá. 

Todd Howard egy YouTube-os tartalomgyártónak, MrMattyPlaysnek adott interjút, amelyben beszélt a Fallout franchise jövőjéről is. Elmondása alapján a Bethesda sok időt tölt azzal, hogy megtervezze a széria irányát, és nem érzik azt, hogy bármit is el kellene sietniük a Fallout tévésorozat miatt, amely egy bizonyos rést tölt be a franchise és a történetmesélés szempontjából. 

Hirdetés

Így magyarázta a bizonyítványt:

"Teljesen érthető, hogy a játékosok vágynak egy új fősodorbeli, single-player játékra. Nézd, ezek a dolgok időbe telnek. Nem hiszem, hogy rossz, ha az embereknek hiányzik valami. Mi csak szeretnénk jól csinálni, és biztosítani, hogy minden, amit egy franchise esetében teszünk, legyen az a The Elder Scrolls, a Fallout vagy most a Starfield, azok jelentőségteljes pillanatok legyenek mindazok számára, akik ugyanúgy szeretik ezeket a szériákat, mint mi."

Áprilisban a Bethesda Games Studios egyik vezetője, Emil Pagliarulo is hasonlókat nyilatkozott, amikor azt mondta, hogy a Bethesda erőforrásai végesek, és ahogy más fejlesztőcsapatokban, úgy a náluk dolgozó tehetséges embereknek is időre van szükségük ahhoz, hogy nagyszerű dolgokat alkossanak. Mivel korábban az a döntés született, hogy a Starfieldé az elsőbbség, amit a The Elder Scrolls VI kövessen, és csak azután jöjjön a Fallout 5, ezért nem egyhamar számíthatunk az utóbbi megjelenésére - valószínűleg az Amazon Fallout-sorozatának 2. évadát is előbb kapjuk meg.

Más viszont még összejöhet, mivel pár hete több formálódó Fallout projektre is utalgatott Howard. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)