Hirdetés

A Bethesda most először készül külön bemutatóval a Fallout-nap alkalmából

|

Valószínűtlen, hogy ezen fogják bejelenteni a következő Fallout játékot, de a rajongóknak így is érdekes lehet.

Hirdetés

Október 23-a azt jelenti a Falloutnak, ami április 27-e az Aliennek, május 4-e a Star Warsnak, szeptember 26-a a Last of Usnak vagy november 7-e a Mass Effectnek. A Fallout kronológiája szerint 2077-ben ezen a napon vette kezdetét a nukleáris háború, amelynek következtében radioaktív pusztasággá változott a világ, és hagyományosan ugyanekkor tisztelegnek a rajongók minden évben a Tim Cain fejéből kipattant posztapokaliptikus szerepjáték előtt annak folytatásaival, spin-offjaival és adaptációival együtt.

És ami azt illeti, idén van is ok az ünneplésre, mert az igaz ugyan, hogy új játék még nem bukkant fel a horizonton (a Bethesda Games Studios pedig várhatóan csak a The Elder Scrolls VI után áll neki a Fallout 5 munkálatainak), de cserébe kaptunk egy remekül sikerült feldolgozást az Amazon élőszereplős Fallout sorozata képében. Készül is a második évad, de még várnunk kell rá.

Hirdetés

Emellett tovább bővül a kezdetben teljes joggal kritizált, ám mostanra egész tűrhetően kipofozott Fallout 76 is, amely minden jel szerint a főszereplője lesz majd annak a műsornak, amit október 23-ára harangozott be a Bethesda. A magyar idő szerint este 9-kor kezdődő FalloutDay Broadcast nézői bepillantást nyernek Jon Rush és Bill LaCoste azokba a tartalmakba, amelyekkel a fejlesztők a jövőben fel szeretnék turbózni az online akció-szerepjátékot. Ezt követi utána a FalloutforHope nevű jótékonysági kezdeményezés keretében megvalósuló livestream.

Az ünnephez kapcsolódóan lesz egy halloween témájú esemény (Spooky Scorched and Trick or Treat) a Fallout 76-ban október 22-e és november 5-e között, aki ingyen tárgyakra vágyik, annak érdemes majd néznie streameket néznie október 23-ától november 20-áig Twitch-dropok reményében. Ezen felül lesz még dupla xp-s időszak október 23-a és 27-e között, valamint évfordulós C.A.M.P.S megmérettetés november 1-jétől 20-áig.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)