Hirdetés

A Baldur's Gate 3 színészei saját magukkal szerelmeskednek

|

Az Astariont alakító Neil Newbon elnevezte a dolgot ön-turbációnak.

Hirdetés

A New York Comic Con rengeteg jó hírt hozott számunkra, és többek között egy Baldur's Gate 3-as panelnek is otthont adott. A Larian nagyszabású szerepjátékának életre keltésében kulcsszerepet játszó színésznek nem meséltek sem DLC-ről, sem folytatásról, ellenben megosztottak pár mókás sztorit a saját BG3-as élményeikről.

Neil Newbon (Astarion), Devora Wilde (Lae'zel), Jennifer English (Shadowheart), valamint a motion capture jelenetekért felelő rendező, Aliona Baranova felléptek a beszélgetés során készséggel álltak a közönség rendelkezésére, megválaszolva a helyszínen csápoló rajongók kérdéseit.

Hirdetés

A legmókásabb kérdés mind közül az volt, hogy a saját kampányaikban ki kivel feküdt össze. Wilde pillanatnyi hezitálás nélkül válaszolta azt, hogy "önmagával", vagyis az ágyban ragadozóként viselkedő Lae'zellel. A sztorizást Newbon folytatta ugyanebben a hangulatban:

"Az én Twitch csatornámon ön-turbációnak kezdtük hívni"

- mondta, miután bevallotta, hogy ő is a saját karakterét választotta.

English kooperatív kampányt tol a barátnőjével, Baranovával, emiatt az ő válasza egy kicsi összetettebb volt.

"A mi végigjátszásunkban veled gabalyodtam össze [utalva ezzel Lae'zelre]. Egyszer felhívtuk Devet a Lae'zal románcjelenet után, és közöltem vele a telefonban, hogy most szexeltünk."

A nevetgélés után aztán csak bevallotta azt, amit mind sejtettünk:

"Oké, én is magamat választottam"

- nyilatkozta ezt az egyjátékos kampányára utalva.

Most alapvetően ítélkezhetnénk, de ha őszinték akarunk lenni, akkor igazából el kell ismernünk, hogy jó ízlése van a csapatnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)