Hirdetés

250 órán át streamelt alvás nélkül, most a YouTube és a Kick is kitiltotta

|

Amikor 250 órányi ébrenlét után könyörög a nézőtáborod, hogy "húzzál aludni", akkor azt talán érdemes lenne megfontolni.

Hirdetés

Norme egy közepesen értelmes srácnak tűnik, egészen addig, amíg utána nem jár az ember, hogy mivel akart híressé válni az elmúlt hetekben. A streamer ugyanis azt tűzte ki céljául, hogy 265 óráig ébren marad és ezzel "rekordot dönt", semmibe véve a tényt, hogy a Guinness Rekordok Könyvében egyébként 453 óra és 40 perc a valódi rekord.

Akárhogy is, itt nem a számok jelentik a lényeget: ha a testünket (és kifejezetten az agyunkat) szándékosan tesszük ki ilyen mértékű stressznek, az magas fokú önkárosításnak számít, és annak közvetítése keményen sérti a streaming platformok szabályait.

Hirdetés

Ettől függetlenül Norme eltökélten streamelte a rekordkísérletét, míg haverjai próbálták őt ébren tartani mindenféle eszközökkel. A srác fenn is maradt valahol a delírium rohamok és hallucinációk közötti partvonalon. A 250. óra után a YouTube moderátorai viszont közbeléptek: lelőtték Norme streamjét, és a felvétel minden darabkáját eltakarították az oldalról. A "menj aludni" kommenteket kántáló nézők egy pillanatra fellélegeztek, de aztán Norme felment Kickre és ott folytatta a műsort. A Kick egy órán belül lelőtte az adást, és később ki is tiltotta a streamert.

Az eset felkeltette a legnagyobb YouTuberek figyelmét is, ami végül összehozott Norme-nak 40 000 nézőt. Tulajdonképpen a terve sikerrel végződött: egy eszméletlenül ostoba kísérlettel megszerezte magának az 5 perc hírnevét. Mi csak abban reménykedünk, hogy ez nem okozott neki semmilyen maradandó károsodást.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)